Báble Brigitta

Telefon: +36 30 407 2380

E-mail: brigibable@gmail.com

Facebook: Brigitta Báble

 

„Soha ne elégedj meg azzal, ami van, bármire képes lehetsz, mindent el tudsz érni. Légy azon kevesek egyike, aki hisz magában, és eléri a mások által hitt lehetetlent.”

 

Végzettségeim:

 

2008. Sportoktató, IFAA-Fitness Company

2008. Preventív gerinctréner, IFAA-Fitness Company

2010. Gyógytornász, SZTE-ETSZK

2010. K-active Tape alaptanfolyam, NAWA Hungary

2010. McKenzie „A” kurzus, Magyarországi McKenzie

2010. Intézet

2011. Személyi edző, International Wellness Institute

2011. Klasszikus-sport TAPE tanfolyam, NAWA Hungary

2011. K-active Tape haladó tanfolyam, NAWA Hungary

2012. SMR System

2012. BodyArt basic

2016. Manuálterapeuta, SOTE

2016. Craniosacralis terápia I. modul, Upleddger Intézet

 

Edzői hitvallásom:

 

A sport iránti szeretet és tisztelet már 3 éves korom óta jelen van az életemben, és azóta is az életem szerves részét képezi. 10 évig ritmikus gimnasztikázóként, majd 8 évig verseny aerobicosként képviseltem számos hazai és nemzetközi versenyen az országomat. Többszörös egyéni és csapat országos bajnoki címet, illetve EB 13., Világkupa 10. helyezést tudhatok a legjobb eredményeim között.

 

Gyógytornász hivatásomhoz, egy 14 éves koromban bekövetkező súlyos gerincsérüléssel járó sportbaleset vezetett, ahonnan a rehabilitációs személyzetnek köszönhetően 1 év után visszatérhettem az élsportba. Ez akkora hatást gyakorolt rám, hogy tudtam nekem az a küldetésem, hogy a hasonló cipőben járó sportolókat vagy átlagembereket átsegítsem ezen a nehéz időszakon. Legyen az akár egy élsportba való visszatérés, vagy akár egy teljes értékű, fájdalmaktól mentes élet.

 

2010-ben sikeresen lediplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi karán gyógytornászként, majd a rákövetkező évben személyi edző oklevelet szereztem az IWI-nél. 2016-ban a SOTE Ortopédiai tanszékén tettem sikeres manuálterápiás szakvizsgát.

 

Gyógytornász-manuálterapeutaként és rehabilitációs szakemberként, elsősorban a különböző gerinc problémák és sportsérülések megelőzésével és kezelésével foglalkozom. Munkám során fontosnak tartom a megelőzést és a megfelelő mozgásszervi funkciók kialakítását, legyen szó egy élsportolóról vagy egy hobby sportolóról, fiatalabb vagy idősebb korosztályról.

 

Edzéseimen mindenkit szeretettel várok, akinek bármilyen mozgásszervi panaszai voltak vagy vannak, és természetesen azokat is, akik preventív, kontrollált edzésekkel szeretnék megelőzni a komolyabb mozgásszervi elváltozásokat a jövőben.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 0–24 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 2 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1119 Budapest, Etele út 57. Hungary

+36 70 948 4890

info@chilifitness2.hu

www.chilifitness2.hu